Behandlingsskole med plads til udvikling

Hos Farmen har børn og unge med personlighedsforstyrrelser og indlæringsvanskeligheder mulighed for at arbejde med de ressourcer, som de har brug for, for at kunne udvikle sig optimalt. Det sker gennem et helhedsskolekoncept, hvor der ikke kun er fokus på, at indlæring skal foregå på en speciel måde, men hvor der samtidig er et psykologisk aspekt integreret i den relation, som opstår eleverne og personalet imellem. Vores dygtige medarbejdere har de kompetencer, der skal til, for at give elever med mange typer af diagnoser en oplevelse af at blive forstået og være en del af noget større.

 Et psykologisk fokus på den enkelte

En vigtig del af vores vision er, at den enkelte elev gennem et psykologisk fokus får en tilpasset skolegang, der skaber stor værdi – ikke bare i nuet, men også i fremtiden. Dette sikres bl.a. gennem løbende psykologiske samtaler, der alle har det til fælles, at de sætter fokus på den enkelte elevs diagnose og derigennem vanskeligheder, og derfor giver dette mulighed for at skabe det tillidsbånd, som er nødvendigt, for fremtidig indlæring i et relationsperspektiv. Vi går meget op i, at hver elev føler, at de er en del af et fællesskab, at de accepteres, som de er og at de respekteres for deres individuelle forskelligheder.

 Her er der plads til alle

Undervisningen hos os er baseret på, at den enkelte elev skal kunne udvikle sig i det tempo, som passer til dem. Vi har plads til elever med forskellige udviklingsproblematikker, og vores beliggenhed midt i et naturfredet område tæt ved Roskilde Tåstrup, Kalundborg og Holbæk giver ro og gør det desuden muligt at inddrage naturen i undervisningen. Hvis du vil høre mere om vores behandlingsskole, kan du kontakte vores dygtige personale på telefon 5912 1400 eller på info@farmen.dk. På baggrund af vores beliggenhed, kommer mange af vores elever fra hele Odsherred området.