Smagfuldt økologisk lammekød

I samarbejde med vores lokale slagter får vi skåret vores økologiske lammekød ud i brugervenlige portioner, som så vakuumeres og nedfryses. Lammekødet sælges fra vores gårdsalg – eller ved levering direkte til kunden (på Sjælland)

Vi modtager støtte fra EU til vores fåreproduktion

Lammekølle

Med denne lammekølle får du et yderst smagfuldt og mørt stykke kød, der er utroligt velegnet til en hyggelig grillaften med venner og familie, hvad end det er til fejring og fest, eller om der blot skal kræses lidt ekstra for smagsløgene. Vi udbener lammekøllen, så den er let at tilberede – (prøv at langtidsbraichere køllen ved 120 gr.….det er himmelsk 🙂 Og man kan altid få en opskrift og/eller få råd og vejledning under tilberedningen.

Lammefars

Lammefars er vores “bestseller”. Lammefars bruges til mange forskellige skønne retter med alt fra lammefrikadeller, græsk farsbrød, moussaka og meget mere. Lammefarsen laves af forskellige udskæringer af lammekødet og er generelt magert. Netop derfor kan det sagtens klare en god omgang krydderier, så det kan blive ekstra smagfuldt. Er du uvant i retter med lammekød, leverer vi gerne enkle opskrifter.

Spelsau – de nordiske får

Vores får er blandingsfår dvs. at de ikke har stamtavler eller er racerene. Vi mener at det giver sundere dyr uden mulighed for indavl, hvis der løbende krydses mellem de bedste fåreracer. De er avlet på basis af det norske Spelsau får. For at øge kødsætningen bruges avlsvæddere fra kødfulde racer såsom Texel og Såne. De indgår i avlen ca. hvert 3. år. Af etiske grunde sætter vi først vædderen til fårene, når lammene er min. 16 måneder gamle. Vi mener, at det er problematisk at bedække 6 mdr. gamle lam – selvom det (vistnok) er det almindelige. Så alt går lidt langsommere på Farmen.

Kom på besøg

På Farmen er alle velkomne til at kigge forbi. I skal bare slå på tråden først, så vi er sikre på, at vi er der til at hjælpe jer bedst muligt. Ring/SMS til os på telefon 26304401.